Affiliate webshop laten maken

Wat kost een affiliate webshop laten maken?

Wil jij graag online geld verdienen, dan is het runnen van een affiliate webshop hier natuurlijk bij uitstek voor geschikt. Hoe gaaf is het, dat jij naast je huidige job een extra inkomen kunt genereren, waardoor je hier zelfs op lange termijn met de juiste mindset en doorzettingsvermogen volledig van kunt leven. Zo kun je vanaf iedere gewenste locatie over de hele wereld met alleen een laptop en internetverbinding aan de slag. Wist je dat dit zelfs al te realiseren is binnen een periode van minder dan twee jaar? Klinkt jou dit als muziek in de oren, dan is een affiliate webshop laten maken de eerste stap die je nog weerhoudt van deze te gekke droom!
Maar wat kost dit nu eigenlijk?

Een affiliate webshop starten
Affiliate webshop laten maken

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een affiliate webshop?

Wanneer je een affiliate webshop wilt laten maken, dan gaan hier logischerwijs kosten mee gemoeid. Hoe hoog deze kosten zijn, dat is afhankelijk verschillende factoren. Zo kun je een affiliate webshop laten maken die volledig is afgestemd op jouw wensen, wat kan betekenen dat dit kan oplopen tot zelfs wel enkele duizenden euro’s. Ook zijn er ontzettend veel mogelijkheden om een affiliate webshop te laten maken voor minder dan 500 euro. Wil jij een webshop met allerlei producten, dan zal dit logischerwijs een stuk duurder zijn, dan wanneer je enkel een dienst promoot.

Een affiliate webshop beginnen

Het begin van een affiliate webshop laten maken

Loop jij al een tijdje met het idee om te starten met affiliate marketing, dan is een affiliate webshop laten maken niet de allereerste stap die je zou moeten zetten. Het is allereerst belangrijk dat je bepaald wat je exact wilt aanbieden. Het is vaak aan te raden voor iets te kiezen waar je ook feeling mee hebt. Dit zal het in het vervolgtraject een stuk makkelijk maken om het daadwerkelijk vol te houden en tot een succes te maken. Dus zorg dat je weet wat je wilt, bepaald het budget voor het laten maken van een affiliate webshop en ga op onderzoek uit.

Een affiliate webshop laten maken is niet het enige

Een mooie affiliate webshop laten maken is natuurlijk het eerste, je wilt immers wel dat mensen die je webshop bezoeken voorzien worden van alle gemakken en de kans op verkoop zo groot mogelijk is. Toch is het laten maken van een webshop alleen niet voldoende. Je moet natuurlijk ook gevonden willen worden. Dit kost vooral veel tijd, energie en doorzettingsvermogen. Maar liefst 90 procent van de mensen die beginnen haken binnen enkele maanden af. Wanneer jij bij die 10 procent hoort die het wel weet vol te houden, zal je op lange termijn gegarandeerd succesvol zijn!

Affiliate webshop laten maken

Affiliateheld Plugin

Heb jij al een WordPress website of webshop? Bestel de Affiliateheld plugin. Met deze plugin importeer je snel verschillende producten en feeds. Kosten eenmalig €67,-

Affiliate netwerken
  • Tradetracker
  • Daisycon
  • Bol.com
  • Partnerize
  • Adtraction
  • Awin
  • TradeDoubler

En nog veel meer….

Hoe krijg ik bezoekers

Je hebt een prachtige affiliate webshop laten maken en gaat achterover op je stoel zitten om vervolgens te wachten tot het geld binnenstroomt. Helaas werkt het natuurlijk niet zo, want dan zal simpelweg iedereen wel beginnen met affiliate marketing. Deze vorm van online marketing is in het begin vooral heel hard werken. Je dient immers bezoekers naar je website te moeten trekken want anders kun je geen verkopen, dus commissies realiseren. SEO is dus een belangrijk aspect om eens goed naar te kijken, want zonder SEO is de kans op een succesvolle website of webshop vooral als beginner nihil.

Bezoekers krijgen met affiliate marketing
SEO marketing uitbesteden affiliate webshop

Hoe belangrijk is SEO voor je webshop?

Heb je net een affiliate webshop laten maken, dan is de volgende stap om bezit te gaan met het optimaliseren en vindbaar maken van je webshop. Een mooie webshop die niet kan worden gevonden, zal immers niet zorgen voor een constante stroom aan inkomsten. Door periodiek kwalitatieve content toe te voegen, zal Google je website na verloop van tijd steeds meer gaan zien als een autoriteit, met als beloning hogere posities in de zoekresultaten. Dit zorgt ervoor dat meer bezoekers je website weten te vinden, waardoor ook de commissies logischerwijs zullen toenemen.

Wat kost het uitbesteden van SEO

Wil jij naast een affiliate webshop laten maken, ook de SEO uitbesteden, dan zal dit ook een investering betekenen. Toch zal je zien, dat wanneer je dit gedeelte uitbesteed aan een bureau, dit op termijn zeker z’n vruchten zal afwerpen. Een marketingbureau weet immers exact wat er nodig is voor het genereren van een constante stroom aan organische bezoekers, wat zal betekenen dat je gestaag zal groeien in zowel bezoekers als commissies. De kosten van SEO zijn volledig afhankelijk van wat je allemaal wilt. Zo kun je al kiezen voor een pakket van enkele honderden euro’s per maand, maar ook zijn er duizenden euro’s te besteden aan de optimalisatie van je website of webshop.

Hoe lang duurt het voordat je geld verdient ?

Een affiliate webshop laten maken betekent helaas niet dat je ook direct kunt beginnen met geld verdienen. Wel is het goed te weten dat je de eerste stap hebt gezet naar een financieel vrij leven. Door jezelf te blijven motiveren en door te zetten, zal het een kwestie van tijd zijn alvorens jij je eerste euro’s zult gaan verdienen met je website of webshop. Waar de één binnen enkele weken al een eerste commissie krijgt, kan het ook enkele maanden duren. Maar vergeet niet, wanneer je er één kunt scoren, dan kunnen dit er ook 10 worden en ook 100! Dus geef niet op, laat een succesvolle affiliate webshop maken en ga aan de slag!

Hoe lang duurt SEO optimalisatie?

In principe is SEO nooit klaar. Het is te vergelijken met je conditie. Je bouwt het stapje voor stapje op en wanneer je eenmaal een bepaald niveau hebt bereikt, is het belangrijk dit te onderhouden en ook te verbeteren. Vooral met een nieuwe website kan het tot wel 3 maanden duren voordat je op de eerste zoekwoorden wordt gevonden. Binnen een half jaar zal je op relatief concurrerende zoekwoorden een eerste vertoning kunne verwachten. Door continu bezig te zijn met verbeteringen aanbrengen, zal je zien dat je gaandeweg steeds beter gepositioneerd zal zijn op allerlei verschillende termen, met een groeiend bezoekersaantal tot gevolg.

Geld verdienen met een affiliate webshop

Gratis offerte affiliate webshop

Adres

Eendengoor 1A
5095AA Hooge Mierde

(Wij zijn onderdeel van designmarketking.nl)

Onder deze naam kun je ons vinden bij de kamer van koophandel!

Openingsuren

M-V: 07:30-21:30
S-S: 09:00-20:00

Telefoon / Whatsapp

Je kunt ons bellen of een whatsapp berichtje sturen op :
06-26351152