Content Creation

Met content creation zorg je ervoor dat je meer verkopen kan realiseren. Ook offerte aanvragen of inschrijving op nieuwsbrieven stijgen.

Bedrijfsteksten

Vanaf € 0,04 per woord kunnen wij profesionele teksten maken voor jouw bedrijf of organisatie.

l

Productteksten

Laat SEO geoptimaliseerde teksten schrijven voor jouw webshop. Dit zorgt voor meer verkopen en nieuwe klanten.

i

Informerende teksten

Informerende teksten voor bedrijven en consumenten die informatie willen delen met de buitenwereld.

Content zoals teksten laten schrijven

Content Creation

Tegenwoordig kom je overal content creation tegen. Echter weet niet iedereen wat dit is. Veel mensen denken dat content creation puur en alleen gaat om het schrijven van een tekst. Echter gaat het om meer dan alleen dit. Content creation is namelijk niet alleen het schrijven van een tekst. 
Content creation is iets wat gedaan wordt door een content creator. Hij of zij is de hele dag door bezig met verschillende dingen. Dit komt omdat een content creator constant bezig is met het vernieuwen en verbeteren van de content. Voor veel ondernemingen is content creator een belangrijke taak die vervuld moet worden. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Direct een offerte ontvangen

Bedrijfsteksten

Laat professionele teksten schrijven voor jouw bedrijf of organisatie. Met deze gedetailleerde teksten val je niet alleen beter op voor je klanten, maar ook in de zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Productomschrijvingen

Zorg dat de belangrijkste informatie in de notendop wordt beschreven. Eventueel schrijven wij ook uitgebreide productomschrijvingen die je hieronder kunt plaatsen. Op deze manier kiest de klant zelf wat hij of zij prettig vind om te lezen. Maar 1 ding is zeker de omzet gaat omhoog!

 

Informerende teksten

Wil jij dat de website bezoekers meer informatie krijgen over een bepaald onderwerp. Geen probleem, wij hebben tekstschrijvers met ieder hun eigen expertise. Wij zorgen ervoor dat de informatie ook echt overkomt op jouw bezoekers.

Geef jouw bedrijf een boost!

Wat is content creation precies?

Content creation is een taak die elke dag anders is. Dit komt omdat er constant gelezen en gekeken moet worden naar de nieuwste vooruitgangen. Omdat de wereld binnen de content creation constant aan het veranderen is, moet dit bijgehouden worden. Het is voor content erg belangrijk om up-to-date te blijven. 

Content kun je op veel manieren terug zien. Zo is content gemaakt voor een bepaald publiek. Deze informatie kan verschillende doelen hebben. Zo is dit meestal informeren, amuseren of activeren. Content kan ook verschillende vormen aannemen. Zo kan content een tekst zijn, maar het kan ook een foto of een video in combinatie met teksten zijn.

Meer verkopen door duidelijke teksten

Informatie wordt goed begrepen

Meer nieuwe bezoekers op jouw website, webshop of blog

Resultaat is meestal al binnen 2 maanden merkbaar

Uitermate geschikt voor bedrijven die bekender willen worden

Het maken van content

De taak van een content creator is het maken van content. Content creation wordt hierdoor ook wel content creatie genoemd in het Nederlands. Content creatie is een ruim begrip dat naarmate van tijd steeds groter wordt. 

Meestal wordt er bij content creatie gedacht aan online uitingen zoals teksten, foto’s en video’s. Voorbeelden hiervan zijn dingen zoals blogs of social media posts. Een content creator is de persoon die deze content maakt. Het doel van de content is hierbij meestal informeren of motiveren tot een aankoop. Zo wordt er informatie toegelicht of word je overgehaald om iets te kopen. Voor opdrachten zonder spoed rekenen wij 0,04 per woord en voor spoedopdrachten is dit 0,06 tot 0,07 per woord.

Content creator inhuren
Content laten schrijven

Content om over te halen

Tegenwoordig is content creation vooral content om over te halen. Dit komt omdat veel bedrijven content gebruiken om reclame mee te maken.

Zo kan dit simpel gezegd het sponsoren van een video of het betalen voor een link in een tekst zijn. Beide vormen van content zijn content om over te halen. 

De manier om over te halen wordt meestal erg subtiel gebruikt. Zo is een link simpel genoeg om mensen niet weg te laten klikken. Een link hoef je namelijk niet perse op te klikken.

Ook stoort het niet als het in een tekst staat. Het kan zelfs versterkend werken want mensen die interesse hebben worden meteen naar de juiste pagina geleid.

Tevreden bedrijven

Tevreden consumenten

Jarenervaring

Manieren om reclame te maken met content

Teksten die je gebruikt bij content creation zijn vaak informerend, maar je maakt tegelijkertijd ook reclame.. Vaak zijn hier links in verwerkt zodat klanten meteen naar het juiste product kunnen gaan. Geïnteresseerde bezoekers zullen dan ook direct op de link in de tekst klikken. Vooral als je ze een kleurtje geeft!

Bezoekers worden vaak getriggerd om op een link te klikken als hier de juiste zoekwoorden voor gebruikt worden. Een bezoeker bezoekt een website namelijk om iets te vinden. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, kun je met deze vorm van reclame een gerichte doelgroep bereiken.

Content creation uitbesteden

Content maken voor je website

Content creation kan gebruikt worden voor websites, webshops en blogs. Vaak wil je met de content klanten verleiden tot meer informatie of het doen van een aankoop. Ook kan het zijn dat je gewoon hun gegevens wil verzamelen voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief of offerte aanvraag.. Door potentiële klanten hierover in te lichten, is de kans groter dat ze er gebruik van zullen maken. 

Een content creator is de juiste persoon om je hierbij te helpen. Deze weet namelijk veel van het maken en plaatsen van content. Door een content creator in te schakelen, kun je content voor een landingspagina of kwalitatieve inhoud voor de rest van je website.

Gebruik maken van een content creator

Als ondernemer kan het handig zijn om gebruik te maken van een content creator. Een content creator kan je namelijk helpen met het realiseren van verkoopteksten of het maken van content voor je website. Op het moment dat je hier gebruik van wilt maken, zoek je iemand die jouw bedrijf kan onderscheiden van anderen. 

Het onderscheiden kan gedaan worden door content te maken die niet alleen kwalitatief goed is, maar die ook relevant is voor jouw bedrijf. Door relevante informatie aan te bieden, is het mogelijk om je op een specifieke doelgroep te focussen. Dit kan weer goed werken voor de verkopen die je bedrijf doet.

Kwaliteit over kwantiteit

Bij content creation staat kwaliteit met stip boven kwantiteit. In de meeste gevallen gaan de teksten over het verkopen van producten of diensten en daarbij is goede informatie belangrijk, maar ook moet het overzichtelijk zijn. Je kunt beter kiezen voor een tekstschrijver die goede kwaliteit aanlevert dan iemand die zoveel mogelijk woorden schrijft. Als je een content creator gevonden hebt die kwaliteit aanbiedt, dan is het de investering zeker waard.

Een content creator die kwaliteit schrijft, heeft veel mogelijkheden te bieden. Wij proberen altijd zoveel mogelijk kwaliteit aan onze klanten te bieden. Hierdoor gebruiken we geen onnodige vulling en passen we de content altijd aan op de klant.

Content creator inhuren

De juiste content creation

Als je op zoek bent naar content creation, is het belangrijk om een content creator te vinden die bij je past. Zo is het belangrijk dat de content creation is waar je naar op zoek bent. De teksten moeten van de juiste kwaliteit zijn en er moet niet teveel vulling gebruikt worden. 

Wij proberen voor elk bedrijf de juiste content te leveren. Door de content af te stemmen op het bedrijf waar wij samen mee werken, bieden wij een zo goed mogelijke service. Hierbij stemmen we samen in hoe de content eruit komt te zien en hoe we precies te werk gaan. Wij geven hierbij advies en komen samen tot een strategie.

De juiste content maken voor meer omzet

Gratis offerte ontvangen

Bedrijfsteksten

Laat professionele teksten schrijven voor jouw bedrijf of organisatie. Met deze gedetailleerde teksten val je niet alleen beter op voor je klanten, maar ook in de zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Productomschrijvingen

Zorg dat de belangrijkste informatie in de notendop wordt beschreven. Eventueel schrijven wij ook uitgebreide productomschrijvingen die je hieronder kunt plaatsen. Op deze manier kiest de klant zelf wat hij of zij prettig vind om te lezen. Maar 1 ding is zeker de omzet gaat omhoog!

 

Informerende teksten

Wil jij dat de website bezoekers meer informatie krijgen over een bepaald onderwerp. Geen probleem, wij hebben tekstschrijvers met ieder hun eigen expertise. Wij zorgen ervoor dat de informatie ook echt overkomt op jouw bezoekers.